alle video's

Nietsvermoedend kwam Paula Oosterman op zondag 3 april naar de kerk om vóór de viering te repeteren met het koor. Na de repetitie nog even een kopje koffie en dan de kerk in voor de viering.

kerkbalans 200Het resultaat tot nu toe van de Actie Kerkbalans heeft mij heel positief gestemd. Het bedrag aan toezeggingen staat nu op € 49.000. Dat is, ondanks de trend van een dalend aantal parochianen, vergelijkbaar met vorig jaar rond deze tijd.

KBO 200Na een lange periode waarin corona haar sporen heeft achtergelaten worden we nu geconfronteerd met een afschuwelijke oorlog in Oekraïne.

vastenactie 200De vastenperiode 2022 zullen we niet snel vergeten. Op 24 februari vielen Russische troepen Oekraïne binnen; nog geen week later begon op Aswoensdag de vasten, traditioneel een periode van inkeer en bezinning.

De laatste weken voor Pasen is er hard gewerkt om ons kerkgebouw en de tuin rondom weer spic en span te krijgen. Alle ruimtes binnen onze kerk en ook de kasten in de keuken, koffie- en vergaderkamer en in de sacristie zijn goed 'onderhanden' genomen; de ramen gelapt, binnen en buiten, alle gordijnen en kleedjes fris gewassen en de tuin is weer aan kant.

Pastor Henk Oostendorp is overleden. Dat was een van de mededelingen in de viering van zondag 27 maart en in de koffiezaal onderwerp van gesprek. Het overlijdensbericht werd ineens een bron van herinneringen aan de pastor die gedurende negen jaar belangrijk was voor zijn en onze Parochie der Triniteit.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11