Op dinsdag, 28 januari werd de KBO Ledenvergadering en Nieuwjaarsbijeenkomst in de koffiezaal van de parochiekerk te Roden door ruim 25 leden bezocht.

bloemschikkenDe workshop ‘symbolisch bloemschikken’ wordt verzorgd door Margriet van der Horst en Caroline Botman. De avond begint met een inleiding over symbolisch bloemschikken.

Op zondag 15 maart wordt er in de Triniteitskerk een oecumenische vesper gehouden. Het thema van deze vesper is ‘Water verandert alles’.

werkgroep tsjernobylIn de nacht van 25 op 26 april 1986 voltrok zich in Oekraïne, in de omgeving van Tsjernobyl een kernramp. Meer dan dertig jaar later heeft dit nog steeds grote gevolgen.

voedselbank noordenveldU bent niet van mij gewend dat ik een stukje schrijf over de Voedselbank Noordenveld - ik blijf liever op de achtergrond - maar dit keer maak ik toch een uitzondering.

… in de Locatieraad is gesproken over de benoemingen en de zittingstermijnen van de leden van Locatieraad;
… wij constateerden dat Jan Appelman bezig is met zijn laatste (tweede) termijn in de Locatieraad en ons komend najaar gaat verlaten;

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11