kerst brunaOp Kerstavond is er zoals gebruikelijk een gezinsviering. Deze viering begint om 19.00 uur. We gaan er weer iets heel moois van maken. We gaan luisteren naar een prachtig kerstverhaal, en we zingen samen veel mooie, bekende kerstliederen! Weest u en jullie allen van harte welkom!

De Kerstnachtviering begint om 21.30 uur.

kvg zuidlaren 200De volgende avonden, te houden in de zijzaal van de kerk, staan op het programma.

logo sgd 200Enige tijd geleden zijn de kerken in Zuidlaren benaderd door de Stichting Solidair Groningen en Drenthe. Deze stichting wil samen met de kerken kijken of ze iets kunnen betekenen voor mensen met een psychiatrische aandoening en een veel voorkomend probleem bij deze mensen: eenzaamheid.

KBO Zuidlaren 200Het kerstdiner is evenals voorgaande jaren in restaurant “Bij de Buren” in woonzorgcentrum Mozaïek op donderdag 19 december.

kerstwandeling zuidlaren frontOok dit jaar wordt er (net als vorig jaar) vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers een kerstwandeling georganiseerd. Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld.

In de viering van zondag 22 december, de vierde zondag van de Advent, zal in Zuidlaren een kort ritueel van boete en vergeving in de viering worden opgenomen, als voorbereiding op Kerstmis.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info