alle video's

kvg zuidlarenDinsdag 20 september 2022 starten we het seizoen met een kerkelijke opening door eigen leden. Aansluitend de jaarvergadering. Daarna is er ruimte voor een drankje en samen wat bij te praten.

KBO Zuidlaren 200Nadat wij in de voorbije twee jaren weinig activiteiten hebben kunnen doen, verheugt het ons dat wij nu weer ons programma kunnen gaan uitvoeren.

voedselbank 200Help alstublieft Voedselbank Zuidlaren en geef elke maand voedsel dat u kunt missen. iedere tweede zondag van de maand zijn de inzamelingen in alle kerken in Zuidlaren en de Magnuskerk in Anloo, 's morgens voorafgaande aan de kerkdienst.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info